Σεμινάριο Υπνοσκόπησης στην Γερμανία

κομιανός εγκοίμηση

cid_e62ac93df01f402a937a1a5842150cf6lanΕτήσιο Συνέδριο Αναδρομικής Θεραπείας στο Kleve της Γερμανίας,

15-20 Ιουλίου 2012.

H κρατούσα ψυχοθεραπευτική προσέγγιση του talk-therapy, είναι αναποτελεσματική γιατί δεν εξετάζει τα βαθύτερα στρώματα της συνείδησης και δεν αντιμετωπίζει την σκιώδη πλευρά της. Σχεδόν τρεις χιλιάδες χρόνια πριν στην Αρχαία Ελλάδα, οι άνθρωποι μπορούσαν να έχουν συνειδητά όνειρα σχετικά με τη ρίζα και τη λύση του προβλήματός τους. Αρχικά σε σπηλιές και τρύπες στο έδαφος, αργότερα σε ιερά και ναούς του Ασκληπιού. Οι Ιερείς ερμήνευαν τα οράματα και τα όνειρά τους, εάν αυτό ήταν απαραίτητο.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=foLRGfDRnZs&rel=0]

Ο Νάσος Κομιανός και η συνεργάτιδα του, μετά την επιτυχία της παρουσίασης τους στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αναδρομικής θεραπείας στο Κουσάντασι, θα δείξουν γιατί μια συνεδρία μπορεί να πραγματοποιηθεί στην κορυφή ενός βουνού, σε μια παραλία, ή μέσα σε μια σπηλιά. Οι κάτοικοι των αστικών κέντρων δεν μπορούν να βρούν εύκολα το δρόμο τους, ακόμη και σε ένα κομψό και ελκυστικό γραφείο. Το τρεχούμενο νερό, ο φλοίσβος της θάλασσας, η μυρωδιά της βρεγμένης γής μετά την βροχή,  η γνήσια μουσική σε συνδυασμό με τον χορό, μπορεί να μας φέρουν σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας. Πολλές διαταραχές που ταλαιπωρούν τους πελάτες μας οφείλονται στην αποξένωση από το φυσικό περιβάλλον.
Θα σας μυήσουμε σε αυτή την αρχαία μορφή θεραπείας. Μετά από μια γενική παρουσίαση, θα πάμε στο δάσος όπου θα τελεστεί μία ιεροπραξία και μέσω ενός οραματισμού θα
διαβούμε τα μονοπάτια  της ίασης. Ένα αρχαίο τελετουργικό θα φέρει μερικούς από σας σε επαφή με το βασικό σας πρόβλημα.
Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την διαδικασία της «επώασης». Οι υπόλοιποι θα παρακολουθήσουν.
Όλοι θα συμμετάσχουν στη θεραπευτική διαδικασία. Κλείνουμε τη μέρα μας με μία άσκηση, με την οποία ζητάμε από τον Ύπνο και τον Όνειρο να έρθουν στον
ύπνο μας και να μας προσφέρουν τα κλειδιά για να ανοίξουμε τις σφραγισμένες πύλες μας.
Την επόμενη μέρα θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και θα σχολιάσουμε τα της προηγουμένης.

Μετά ο Νάσος Κομιανός θα παρέχει παραδείγματα για το πώς να ενσωματώσετε και να προσαρμόσετε αυτή την τεχνική στη δική σας καθημερινή θεραπευτική πρακτική.

Για περισσότερα και για τις υπόλοιπες παρουσιάσεις  πατήστε εδώ

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.