Scroll Top

Βιβλία του Νάσου Κομιανού

“Μάσκα για τον Κορωνοϊό φοράς.

Για την κατάληψη από περιφερόμενο πνεύμα, τι φοράς;

Εδώ είναι το υπό έκδοση και πολυαναμενόμενο, προκλητικό νέο βιβλίο του Νάσου Κομιανού που θα συζητηθεί και θα προκαλέσει αναστάτωση στους κύκλους των θεραπευτών και όχι μόνον… Θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΔΙΟΝ.

Οι Σκιώδεις Παρεισφρήσεις είναι ένα βιβλίο ντοκουμέντο που θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα με μια εντελώς διαφορετική ματιά γιατί θα σας παρουσιάσει με τον πιο γλαφυρό -αλλά και επιστημονικό- τρόπο αδιανόητες πτυχές της πνευματικής πραγματικότητας.

Από το οπισθόφυλλο:

Ο Νάσος Κομιανός για άλλη μια φορά έρχεται να ταρακουνήσει τα νερά. Αν το πρώτο  βιβλίο του σας συγκλόνισε, αυτό που κρατάτε στα χέρια σας θα σας συνταράξει. Τα περιστατικά και τα φαινόμενα που μοιράζεται μαζί μας θα σας αφήσουν άφωνους. Όχι, δεν ανακάλυψε τον τροχό, ούτε «κομίζει γλαύκα εις Αθήνας». Αντίθετα, μας στρέφει την προσοχή σ’ ένα φαινόμενο γνωστό από την αρχαιότητα που όμως η σύγχρονη και κυρίαρχη επιστημονική θεώρηση εσκεμμένα παραβλέπει: Το φαινόμενο της ψυχικής κατάληψης. Κατά το λεξικό, το ρήμα ΠΑΡΕΙΣΦΡΕΩ σημαίνει: «Υπεισέρχομαι λάθρα ή εξ απροσεξίας. Κρυφή, δόλια ή κατά λάθος εισχώρηση ξένου πράγματος». Θα μπορούσαμε και να την αποκαλέσουμε παρείσδυση. Όπως θα δείτε και στα περιστατικά που παραθέτει ο έμπειρος αναδρομέας θεραπευτής από την πρακτική του, πολλές από τις διαταραχές και τις ασθένειες που πλήττουν τους συνανθρώπους μας δεν έχουν πάντα βιολογική ή ψυχολογική αιτιότητα. Ενδέχεται όμως να οφείλονται σε αδιανόητες πτυχές της άγνωστης, για τους περισσότερους από εμάς, πνευματικής πραγματικότητας, δηλαδή σε ΨΥΧΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ! “

Το βιβλίο Πέρα από το Άβατον έχει πλέον εξαντληθεί.
Μια δεύτερη βελτιωμένη, επικαιροποιημένη και επαυξημένη έκδοση  κυκλοφορεί με νέο τίτλο: Μετενσάρκωση: Η Οδύσσεια της Ψυχής από Σώμα σε Σώμα.

Από το οπισθόφυλλο:
“Ο πατέρας της αμερικάνικης ψυχολογίας, William James, είχε δηλώσει ότι «για να καταρριφθεί η θεωρία πως όλοι οι κόρακες είναι μαύροι, το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να προσκομίσει έναν λευκό κόρακα».

Σ’ αυτό λοιπόν το οδοιπορικό σε αχαρτογράφητες περιοχές, ο Νάσος Κομιανός προσκομίζει στους αναγνώστες δεκάδες «λευκά κοράκια», παραθέτοντας περιστατικά από την παγκόσμια βιβλιογραφία αλλά και τη δική του πρακτική, που αποδεικνύουν πως ο σωματικός θάνατος δεν είναι το τέλος της ζωής.

Χωρίς να αποδέχεται τα αξιώματα της συναινετικής πραγματικότητας αλλά και του επιστημονικού και θρησκευτικού κατεστημένου, βουτάει στα βαθιά νερά και φέρνει στο φως ανατρεπτικά δεδομένα που κλονίζουν το status quo. Μας παρουσιάζει εντυπωσιακές περιπτώσεις ανακλήσεων μνημών από προηγούμενες ζωές που δεν μπορούν να εξηγηθούν με τα συμβατικά εργαλεία του ορθολογισμού. Με στοιχεία, τεκμήρια, ακόμη και επίσημα έγγραφα, φέρνει σε δύσκολη θέση τους κατ’ επάγγελμα «σκεπτικιστές» υλιστές και τους προκαλεί να ανοίξουν επιτέλους τα μάτια τους και να δουν μέσα από τις χαραμάδες των χαρακωμάτων τους το αντιφέγγισμα του υπερβατικού τούτου πνευματικού κόσμου.

Η Μετενσάρκωση είναι σίγουρα ένα βιβλίο που θα συζητηθεί.”

Μπορείτε να το παραγγείλετε ΕΔΩ

Αν θέλετε να διαπιστώσετε αν υπάρχουν παρεισφρήσεις ξένων οντοτήτων στο σώμα σας δεν έχετε παρά να αφιερώσετε ένα τέταρτο της ώρας και να συμπληρώσετε αυτό το online ερωτηματολόγιο. Στο τέλος θα δείτε ένα σκορ. Όσο υψηλότερο τόσο πιθανότερο είναι να έχετε κάποια επιβάρυνση. Αν έχετε σκορ πάνω από εκατό μονάδες τότε οι πιθανότητες είναι υψηλές. Πάνω από εκατό πενήντα θα πρέπει να μ’ επισκεφθείτε.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.