Βιβλιοπαρουσίαση στην 50o Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο Μέγαρο 7/9/2022

Σκιώδεις Παρεισφρήσεις Νέο

Για όσους δεν θυμούνται την ίδια ακριβώς μέρα που εκδόθηκε το βιβλίο μου (28/7/2021) από τις εκδόσεις ΔΙΟΝ έφυγε και η μητέρα μου από τον μάταιο τούτο κόσμο. Ποτέ στην ζωή μου δεν είχα μια αμιγώς καθαρή χαρά. Πάντα όταν μου δινόταν κάτι, κάτι άλλο έφευγε ως αντάλλαγμα. Λεπτομέρειες θα μου πείτε κάποιοι… Αν διαβάσετε το βιβλίο μου θα βρείτε και άλλα τέτοια ασύλληπτα περιστατικά.
Σημασία έχει πως με τον κορωνοΐό έξω από την πόρτα μας δεν μπόρεσα να κάνω μια παρουσίαση του βιβλίου μου όταν αυτό βγήκε, όπως άλλωστε και δεκάδες άλλοι συγγραφείς.

Έτσι τώρα σας καλώ να έρθετε στην 50ο Φεστιβάλ Βιβλίου στον περίβολο του Ζαππείου Μεγάρου στις 7 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 21:00.Για να προμηθευτείτε το βιβλίο μου θα πρέπει πριν την παρουσίαση να περάσετε από το περίπτερο των εκδόσεων ΔΙΟΝ θέση 106-108 όπου η κυρία Ψαρά θα σας εξυπηρετήσει. Αν πάτε μετά την παρουσίαση μπορεί να έχουν γίνει ανάρπαστα ☺☻☺. Μην ξεχνάτε πως πρέπει να πουλήσουμε και κάποια αντίτυπα. Εκεί θα υπογράψω βιβλία αλλά θα προσφέρω και κρασάκι για όσες και όσους από εσάς με τιμήσετε με την παρουσία σας.

Στην παρουσίαση θα έχουμε μια ομάδα εκλεκτών προσκεκλημένων που θα μου κάνουν την ιδιαίτερη τιμή να παρευρίσκονται μαζί μου.  Τον συντονισμό της κουβέντας θα αναλάβει η έμπειρη και δυναμική δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου ενώ επί του βιβλίου θα προλογίσουν ο αγαπητός σε όλους μας Καθηγητής Γεωφυσικής  Σταύρος Παπαμαρινόπουλος και ο πολυγραφότατος ερευνητής και συγγραφέας του παραφυσικού, Θανάσης Βέμπος.

Θα σας περιμένουμε όλοι μας με μεγάλη χαρά.

Νάσος Κομιανός