Scroll Top

Άλλο ένα περιστατικό που συνηγορεί στην υπόθεση της μετενσάρκωσης

Pamela & Luke

Σινσινάτι, Οχάιο, Οκτώβριος 2022: Ένα πεντάχρονο αγόρι λέει στη μαμά του ότι έχει ζήσει μια προηγούμενη ζωή – ως μια γυναίκα που ονομάζονταν Παμ – κατέπληξε τους τηλεθεατές με τους ισχυρισμούς και τις δηλώσεις του.

Από την ηλικία των δύο ετών, ο μικρός Luke Ruehlman πάντα άφηνε να εννοηθεί ότι ένιωθε πως παλαιότερα ήταν γυναίκα.

Καθώς μεγάλωνε, τα σχόλια του Luke γίνονταν όλο και πιο περίεργα, με το επίπεδο λεπτομέρειας να γίνεται όλο και πιο έντονο κάθε φορά που συζητούσε για το υποτιθέμενο παρελθόν του.

“Έλεγε: “Όταν ήμουν κορίτσι, είχα μαύρα μαλλιά” ή έλεγε: “Είχα τέτοια σκουλαρίκια όταν ήμουν κορίτσι””, δήλωσε η μητέρα του Erika στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox 2.

Εξήγησε ότι ο γιος της άρχισε να μιλάει από μικρή ηλικία για μια γυναίκα με το όνομα Pam, αλλά η οικογένεια δεν γνώριζε καμιά γυναίκα με αυτό το όνομα.

Μια μέρα, καθώς έβλεπαν και οι δύο τηλεόραση, το αγόρι είδε μια έκρηξη να βγαίνει από ένα ψηλό κτίριο. Το αγόρι ταράχτηκε και ζήτησε από τη μητέρα του να κλείσει την τηλεόραση. Τότε το αγόρι είπε ότι όταν ήταν γυναίκα είχε πηδήξει έξω από το κτίριο λόγω  της πυρκαγιάς.

Η μητέρα του Luke ισχυρίστηκε ότι ο γιος της άρχισε να αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του θανάτου της Παμ συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών ότι ταξίδευε συχνά με το τρένο στο Σικάγο όπου και πέθανε.

Μια μέρα ο Luke εξήγησε τελικά ποια ήταν η Pam. “Γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε: “Λοιπόν, ήμουν κάποτε γυναίκα, αλλά πέθανα και ανέβηκα στον ουρανό”.

“Είδα τον Θεό και τελικά, ο Θεός με έστειλε πάλι κάτω και έγινα μωρό και εσύ με ονόμασες Λουκ”.

Άρχισε να ερευνά τους παράξενους ισχυρισμούς του γιου της όταν έμαθε για μια γυναίκα ονόματι Παμ Ρόμπινσον, η οποία πέθανε από πυρκαγιά αφού πήδηξε από ένα παράθυρο για να γλιτώσει από το ξενοδοχείο Paxton του Σικάγο το 1993.

Εδώ η Πάμελα Ρόμπινσον με την κόρη της την δεκαετία του ’80.

Χωρίς να πει στον Luke το σχέδιό της, η Erika αποφάσισε να τον βάλει σε μια δοκιμασία και εκτύπωσε μια σειρά από εικόνες διαφορετικών γυναικών, μεταξύ των οποίων και μία της Pam, της γυναίκας που πέθανε στη φωτιά.

Η Erika έμεινε άναυδη όταν ο Luke διάλεξε τη σωστή εικόνα της Pam.

Είπε, “Λοιπόν, δεν αναγνωρίζω κανέναν. Αλλά, θυμάμαι πότε τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία”, ανέφερε η μαμά του για τη στιγμή που έδειξε τη σωστή εικόνα.

Η οικογένεια Ruehlman ήρθε σ’ επαφή με την τηλεοπτική εκπομπή παραφυσικών ερευνών The Ghost Inside My Child (Το φάντασμα μέσα στο παιδί μου), οι παραγωγοί της οποίας ερεύνησαν επίσης τους συγκλονιστικούς ισχυρισμούς του Luke.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ντοκυμαντέρ,  έδειξαν στον Luke μια ολόκληρη σελίδα με φωτογραφίες με διάφορες μαύρες γυναίκες στα 30 τους, μία από τις οποίες ήταν η αείμνηστη Pam Robinson.

Το παιδί κλήθηκε να δείξει ποια ήταν η Pam και δεν δίστασε να επιλέξει τη σωστή γυναίκα.

Θέλοντας να μάθει περισσότερα, η Erika επικοινώνησε με την οικογένεια της Pam για να μάθει περισσότερα για την εκλιπούσα της οικογένειάς και ανακάλυψε ότι είχε τρομακτικές ομοιότητες με τον γιο της.

Αυτές περιλάμβαναν την κοινή τους αγάπη για τον Stevie Wonder και το παίξιμο οργάνων με πλήκτρα.

Αναμφίβολα το παιδί έχει πολλά κοινά με τις χιλιάδες περιπτώσεις άλλων παιδιών που είχαν αντίστοιχες μνήμες από προηγούμενες ζωές. Περιπτώσεις που εδώ και εξήντα χρόνια συγκεντρώνει απ’ όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη το Τμήμα Μελέτης Αντίληψης του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια.